На Київщині чиновників підозрюють у мільйонних розкраданнях на ремонті доріг

Читать на русском
Головам сільрад у селищах Хотянівка, Новосілки і Нові Петрівці вручили письмове повідомлення про підозру.

Прокуратура повідомила про підозру трьом головам сільських рад Київської області в розкраданні виділених на ремонт доріг 2,4 млн гривень.

Про це повідомляє прокуратура Києва в п'ятницю, 27 вересня.

«Столичною прокуратурою, за результатами розслідування злочинної схеми з розкрадання майже 2,4 млн гривень, виділених на ремонт доріг у Вишгородському районі, повідомляється про підозру головам трьох сільських рад Київської області», - йдеться в повідомленні.

Установлено, що протягом 2017-2018 років службові особи селищ Хотянівка, Новосілки і Нові Петрівці у Вишгородському районі підписали акти прийому виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що займається ремонтними роботами асфальтових доріг, і перерахували на рахунки товариства понад 20 млн гривень.

«Роботи були проведені не в повному обсязі і неякісно, ​​а їхній обсяг не відповідає відомостям, зазначеним у документах. Збитки становлять більше 2,4 млн гривень», - йдеться в повідомленні.

Фігурантам вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про службову недбалість (ч.2 ст.367 КК України).

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Сумській області трьох чиновників підозрюють у розкраданні бюджетних коштів на суму понад 2 млн гривень при проведенні дорожніх робіт.

Також нагадаємо, депутата Одеської облради взяли під варту за підозрою в розкраданні мільйонів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: