Данилюк назвав причини своєї відставки з посади секретаря РНБО

Читать на русском
Данилюк пропонував Володимиру Зеленському декілька варіантів, які могли б виправити ситуацію, що склалася, проте вони з президентом не прийшли до спільної позиції.

Олександр Данилюк, екссекретар РНБО, повідомив, що пішов з посади за власним бажанням.

Про це він розповів у коментарі виданню «Гордон».

За словами Данилюка, він пішов у відставку, не бажаючи брати участь у «підкилимних іграх деяких персонажів».

«Відхід з посади секретаря РНБО - моя ініціатива. Це було свідоме рішення, засноване на тому, що відбувається і як зараз формується політика. Мені просто не цікаві підкилимні ігри, якими займаються деякі персонажі», - заявив Данилюк.

За інформацією, Данилюк пропонував Володимиру Зеленському декілька варіантів, які могли б виправити ситуацію, що склалася, проте вони з президентом не прийшли до спільної позиції.

«Зараз буду визначатися, чим займатися далі. Надходять пропозиції, як правило, пов'язані з бізнесом. Правда, вони в основному з інших країн, а мені цікаво попрацювати в Україні. Думаю, це буде незалежна платформа. На даному етапі, мені здається, так буде правильно», - додав Данилюк.

Також екссекретар РНБО повідомив, що, на його думку, у багатьох людей, які прийшли до влади, недостатній рівень професіоналізму, що стає системною проблемою, яка несе ризик.

«Я сподіваюся, що будуть зроблені висновки і президент проведе коригування. Незважаючи на те, що його тягнуть в інший бік. Інакше будуть проблеми. Від його команди багато чого чекають. І якщо ці великі очікування не реалізуються, всі отримають серйозну психологічну травму», - сказав Данилюк.

Раніше Данилюк назвав Волкера справжнім другом України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: