З'ясувалося, коли ВР розглядатиме законопроект щодо ринку землі

Читать на русском
Законопроект Кабміну щодо обігу земель в Україні ВР розгляне на цьому тижні. Про це заявив спікер парламента Дмитро Разумков.

Законопроект Кабміну щодо обігу земель в Україні ВР розгляне на цьому тижні.

Про це заявив спікер парламента Дмитро Разумков під час брифінгу після погоджувальної ради.

Ринок землі: що буде з паями селян, як поведуть себе агрохолдинги та хто виграє найбільшеЗаконопроект про ринок землі вже в Раді. Після його ухвалення та набуття чинності мораторій на продаж землі припиниться. До чого це призведе?

За його словами, на розгляді в комітеті ВРУ є законопроекти, які зможуть закрити прогалини в законодавстві щодо обігу земель.

Раныше законопроект уряду №2178 про ринок землі внесли до ВР.

Нагадаємо, 20 вересня з'явився текст законопроекту про ринок землі. Він був опублікований на сайті Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України для обговорення громадськості.

Чи скуплять українську землю іноземці, хто найбільше виграє від створення ринку землі, як поведуть себе агрохолдинги і що буде з паями простих селян — «Слово і Діло» запитало у професора кафедри земельного та аграрного права юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка, старшого партнера Юридичної групи EUCON Анатолія Мірошниченка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: