Опублікували закон про зменшення тиску на бізнес

Читать на русском
Законопроект №1080 Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінально-процесуальний кодекс України щодо зменшення тиску на бізнес опублікували у виданні Голос України.

Законопроект №1080 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінально-процесуальний кодекс України щодо зменшення тиску на бізнес» опублікували у виданні «Голос України» у вівторок, 24 вересня.

Про це свідчить публікація закону на сайті газети.

Зокрема, передбачається внести зміни до Кримінального кодексу України, згідно з якими виключити статтю 205 КК України, якою визнається кримінально караним створення або придбання суб'єктів підприємницької діяльності (юридичних осіб) з метою прикриття незаконної діяльності або здійснення видів діяльності, щодо яких існує заборона.

Закон набуде чинності з дня, наступного за днем ​​його опублікування, тобто вже в середу, 25 вересня.

Нагадаємо, вчора президент Володимир Зеленський підписав законопроект №1080 «Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінально-процесуальний кодекс України щодо зменшення тиску на бізнес».

10 вересня народні депутати на пленарному засіданні Верховної ради ухвалили в першому читанні проєкт закону про внесення змін до Кримінального кодексу та Кримінального процесуального кодексу щодо зменшення тиску на бізнес №1080.

18 вересня ухвалили в другому читанні проєкт закону.

Детальніше про те, як депутати пропонують зменшити тиск на бізнес - на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: