Зведення ООС: боєвики 9 разів порушили режим припинення вогню

Читать на русском
На Донбасі з початку доби 24 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування РФ і її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню.

На Донбасі з початку доби 24 вересня в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації і її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, інформує штаб ООС.

«Формула Зеленського» щодо Донбасу: до чого готуватисяЗа словами Пристайка, суть «формули Зеленського» у припиненні війни на Донбасі в термін від півроку до року або «перехід до радикальних заходів».

Також, з гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: неподалік Красногорівки з напрямку Старомихайлівки - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; двічі поблизу Мар’їнки з напрямку Трудівського - з автоматичного гранатомета, снайперської та стрілецької зброї; неподалік Павлополя з напрямку Українського - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 5 обстрілів позицій Об'єднаних сил: двічі поблизу Травневого з напрямку Доломітного - з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї; неподалік Кримського з напрямку Донецького - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу Новолуганського з напрямку Доломітного - з гранатометів різних систем; неподалік Троїцького з напрямку Калинового - зі стрілецької зброї.

Впродовж поточної доби внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще один військовослужбовець отримав поранення.

Нагадаємо, Генштаб розробляє план розведення сил на Донбасі.

Також відзначимо, Пристайко запевнив, що Україна відновить виплату пенсій на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: