Сенцов взяв участь в акції на підтримку політв'язнів

Читать на русском
У Львові в рамках 26-го Форуму видавців відбулася акція на підтримку українських політв'язнів.

У Львові в рамках 26-го Форуму видавців відбулася акція на підтримку українських політв'язнів, в якій взяв участь український режисер, звільнений із російського ув'язнення, Олег Сенцов.

Про це повідомляє УНН у неділю, 22 вересня.

Українські політв'язні в РФ: найгучніші справи та вирокиРосія може найближчими днями повернути Україні більше 20 політв'язнів. Слово і Діло згадало найгучніші звинувачення і вироки українцям у РФ.

Так, до акції на підтримку українських політв'язнів приєднався Олег Сенцов, Мирослав Маринович, Ольга Герасим'юк, Андрій Курков, Галина Крук, Вахтанг Кебуладзе, Римма Зюбіна, Олександра Матвійчук. Під час акції зачитали листи політв'язнів, які перебувають в ув'язненні, а також їхніх родичів.

«Мені дуже приємно перебувати у Львові. Дякую львів'янам за підтримку. Завдяки вашій праці, ми на волі. У мене багато справ, але найголовніше - боротьба інших полонених, які перебувають за ґратами», - сказав Сенцов.

Після у Львівській філармонії Сенцов презентував свою книгу «маркетер». Це друга частина автобіографічної трилогії автора. Книгу Сенцов написав у висновку.

Раніше Сенцов на форумі YES звернувся до президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: