Сенцову і Кольченку надали тимчасове житло

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський розпорядився про організацію постійного житла для звільнених з в'язниць РФ Олега Сенцова і Олександра Кольченка.

Президент Володимир Зеленський розпорядився про організацію постійного житла для звільнених з в'язниць РФ Олега Сенцова і Олександра Кольченка.

Про це заявила український омбудсмен Людмила Денісова, передає BBC News Україна.

Сенцов у Борисполі: Боротьба не закінчуєтьсяРежисер вважає, що навіть на останньому звільненому бранці боротьба не закінчиться. Про це він сказав журналістам в аеропорту.

«Ось зараз вони в лікарні, ми організували тимчасове житло і для Олега, і для Кольченко. З приводу постійного житла - ми будемо вирішувати, президент вже поставив відповідне завдання», - сказала вона.

Денісова підкреслила, що в окупований Крим, де жили Сенцов і Кольченко до висновку, їм повертатися не можна.

«Наприклад, у Олега Сенцова є мама, діти, які теж хочуть бути зі своїм батьком. І ми вчора це питання обговорили з паном Олегом, будемо його вирішувати», - резюмувала вона.

Нагадаємо, звільнені з ув'язнення в РФ українці продовжують проходити обстеження в лікарні «Феофанія».

Додамо, що сім'я Олега Сенцова перетнула адміністративну кордон з окупованим Кримом і прямує в Київ. Повідомлялося, що сім'я Сенцова успішно покинула територію окупованої Криму і зараз прямує в Київ, щоб зустрітися з звільненим з російського полону українцем.

Також повідомлялося, що Сенцов завів сторінку в Twitter.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: