Поліція Києва знову перевіряє інформацію про масове «мінування»

Читать на русском
Поліція Києва перевіряє повідомлення про мінування житлових будинків, медичних установ, дитячих садків, торгових центрів і мостів.

Поліція Києва перевіряє повідомлення про мінування житлових будинків, медичних установ, дитячих садків, торгових центрів і мостів.

Про це «РБК-Україна» повідомили в Національній поліції в п'ятницю, 20 вересня.

Як повідомляється, повідомлення надійшло на пошту Нацполіціі.

«Сьогодні надійшов лист на електронну адресу Нацполіціі з повідомленням про замінування ряду об'єктів. Перелік дуже змістовний. Проводиться перевірка», - повідомили в Нацполіціі

У прес-службі додали, що інформації про замінування Офісу президента, Кабміну і ВРУ не надходило.

«Жодного об'єкта в центрі міста немає», - додали в поліції.

При цьому, в ЗМІ з'явився перелік адрес і об'єктів, які були заявлені в повідомленні. Повідомляється про бомби в житлових будинках на проспекті Генерала Ватутіна, 3а, вулиці Привокзальній, 2а, провулку Богдана Хмельницького, 4, провулку Яновського, 4б, вулиці Кемеровській, 67, вулиці Антоновича, 66, вулиці Кудряшова, 15, вулиці Боголюбова, 31, вулиці Пчілки, 5, на Московській площі, 3, вулиці Миколи Закревського, 95а, провулку Охтирському, 4, проспекті Перемоги, 67, вулиці Марини Раскової, 19.

Також за даними ЗМІ, в повідомленні заявлені київські пологові будинки (№1, №2, №3, №5, №6), міські клінічні лікарні №4 та №5 і Онкологічний центр міська клінічна лікарня №11. Дитсадки - «Планета дитинства», Baby Star, «Аристотель», «Монтессорі», «Орлятко», «Осокорки», «Проліски», «Лісовий дзвіночок», «Веселка», «Ромашка», «Гроно».

Також повідомлено про «мінування» торгових центрів Gulliver, Ocean Plaza, Globus, Retroville, Метроград, Комод, ЦУМ, Art Mall, Проспект, Караван, Метрополіс, Квадрат, Аркадія, Dream Town, Лимон, New Way, Rive Gauche, Магеллан, Атмосфера , Променада і Україна.

Раніше в поліції відреагували на «мінування» моста Метро.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: