У Житомирі «замінували» два виші

Читать на русском
У два вузи Житомира надійшли електронні листи з інформацією про мінування. За даними місцевих ЗМІ, замінували Житомирський політехнічний університет та Житомирський медичний інститут.

Повідомлення про замінування 15 липня надійшло в два житомирських виші.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-службуа облуправління поліції.

У Києві «замінували» всі дитячі садкиУ Києві правоохоронці перевіряють усі дитячі садки через загрозу про замінування. Повідомлення про це надійшло на пошту Головного управління ДСНС.

Як повідомляється, в два вузи Житомира надійшли електронні листи з інформацією про мінування. За даними місцевих ЗМІ, «замінували» Житомирський політехнічний університет та Житомирський медичний інститут.

Зараз у вузах працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції. Також працює вибухотехнічна служба ГУНП, представники екстрених служб, патрульні та представники інших правоохоронних відомств.

Фахівці вибухотехнічної служби ГУНП проводять огляд приміщень і навколишніх територій. Також задіяні службові собаки та спеціальні технічні засоби. Тривають заходи по встановленню авторів тривожних повідомлень.

Нагадаємо, МВС почало перевіряти на фейковість дзвінки про мінування. Щоб не допустити зриву процесу голосування у день виборів, наказом міністра внутрішніх справ було змінено алгоритм реагування на повідомлення про замінування. Відтепер, рішення про евакуацію після обробки всієї інформації приймає безпосередньо керівник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: