В Украине подорожает газ для промышленности

Читать на русском
З 1 жовтня Нафтогаз збільшує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 5,6% в порівнянні з вереснем - до 5878,8 гривень з 5568 гривень за тисячу кубометрів.

З 1 жовтня «Нафтогаз» збільшує мінімальні ціни на природний газ для промислових споживачів на 5,6% в порівнянні з вереснем - до 5878,8 гривень з 5568 гривень за тисячу кубометрів.

Про це йдеться в повідомленні компанії в п'ятницю, 20 вересня.

Газові переговори: якої помилки припустився «Нафтогаз» і до чого це призведеСьогодні, 19 вересня, тривають тристоронні газові переговори між Україною, ЄС і РФ щодо транзиту газу.

При цьому максимальні ціни для промспоживачів з 1 жовтня будуть збільшені на 4,9% - до 6549,6 гривень з 6244,8 гривень за тисячу кубометрів газу.

Як відзначили в компанії, цінові пропозиції «Нафтогазу» диференційовані в залежності від обсягів закупівлі та умов оплати. Якщо покупець не має заборгованості перед «Нафтогазом» або купуватиме не менше 50 тисяч кубометрів газу на місяць, то для нього встановлюється мінімальна ціна. У всіх інших випадках застосовується більш висока ціна. Всі ціни вказані із урахуванням ПДВ.

Раніше «Нафтогаз» розрахував тарифи на транзит газу для РФ.

Також нагадаємо, Кабмін схвалив анбандлінг-план для «Нафтогазу».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: