Зеленський призначив очільника Вінницької ОДА

Читать на русском
Зеленський призначив Владислава Скальського новим головою Вінницької обласної державної адміністрації. Указ опубліковано на сайті президента.

Президент України Володимир Зеленський призначив Владислава Скальського очільником Вінницької обласної державної адміністрації. Указ опубліковано на сайті президента.

До призначення в обласну адміністрацію він був одним із заступників мера Вінниці.

Передвиборчі програми мажоритарників: що обіцяли депутати від Вінницької областіСеред цікавих обіцянок – жити у Вінницькій області, встановити депутатам і чиновникам зарплати на рівні промисловості та сільського господарства.

Про Скальського відомо, що в 2006 році він був менеджером ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» в Києві, через рік очолив торговий центр у Вінниці. У 2010 переїхав до Казахстану, де відповідав за розвиток мережі МЕТРО в регіоні, пізніше став регіональним директором російської мережі гіпермаркетів «Лента».

У 2014 році повернувся в Україну, ставши керівником ТЦ Ocean Plaza в Києві. У 2015 році повернувся до Вінниці, там він очолив комунальне підприємство «Інститут розвитку міст», а вже влітку 2016 року був призначений заступником мера Вінниці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про нового голову Миколаївської ОДА. Ним став колишній працівник податкової інспекції Олександр Стадник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: