«Право на владу»: ринок землі частково може запрацювати вже за рік

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про запровадження ринку землі в Україні.

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – земля і люди. Ринок землі частково може запрацювати вже за рік. В Україні вперше з’явився план реформи. Уряд та більшість політиків впевнені у необхідності запровадження ринку землі. Водночас дві третини українців налаштовані проти будь-якої торгівлі чорноземами.

Кому дістанеться українська земля? Як уникнути її розкрадання та не допустити злодійських схем? Чи допоможе реформа запобігти аграрному рейдерству?

До студії запрошені: Тимофей Милованов, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства; Тарас Висоцький, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства; Олександр Дубінський, народний депутат, «Слуга народу»; Юлія Тимошенко, голова фракції партії ВО «Батьківщина»; Микола Кучер, народний депутат, депутатська група «За майбутнє»; Олексій Мишак, активіст земельної реформи, народний депутат VIII скликання.

У дискусії також візьмуть участь Іван Слободяник, фермер, голова громадської спілки «Агро-продовольча рада»; Анатолій Ткачук, директор з науки та розвитку Інституту громадянського суспільства, заступник міністра регіонального розвитку та будівництва України (2008-2010); Григорій Шамрицький, фермер з Полтавщини, голова фермерського господарства «Моя земля-2015»; Микола Стецьків, боєць-доброволець, засновник фермерського господарства «Файна Беррі».

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусію може бути перервано, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, що обіцяли партії, Кабмін і президент щодо ринку землі в Україні.

Також ми розбирали, коли, як і чому запровадили мораторій на продаж сільгоспземель та як його періодично продовжували.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: