Українці проти засідань Кабміну в закритому режимі — опитування

Читать на русском
Дві третини українців вважають, що засідання Кабінету міністрів повинні проводитися у відкритому режимі, з доступом засобів масової інформації.

Дві третини українців вважають, що засідання Кабінету міністрів повинні проводитися у відкритому режимі, з доступом засобів масової інформації.

Згідно з даними опитування Центру Разумкова 66,7% українців вважають, що засідання Кабінету міністрів повинні проводитися у відкритому режимі, з доступом засобів масової інформації. Лише 16,5% - у закритому режимі.

Зе-уряд: яким вийшов новий Кабмін та що насторожує29 серпня депутати IX скликання склали присягу і провели перше засідання Кабміну, під час якого сформували уряд і ухвалили за основу законопроект про зняття недоторканності.

Ще 16,8% респондентів поки не визначилися у питанні щодо відкритості роботи нового уряду України.

Дослідження проводилося соціологічною службою Центру Разумкова з 6 по 11 вересня 2019 року серед 2018 респондентів по всій Україні за винятком окупованих територій. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Олексій Гончарук одразу після призначення на посаду вирішив закрити засідання Кабінету міністрів для преси.

Як відомо, в цю п’ятницю, 20 вересня, Кабмін буде присутній на годині запитань до уряду у ВР. Представлятиме бюджет-2020 міністр фінансів Оксана Маркарова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: