Спікера парламенту Болгарії шпиталізували після ДТП

Читать на русском
Службовий автомобіль голови парламенту Болгарії Цвєти Караянчевої потрапив в дорожно-транспортну пригоду. Жінку шпиталізували.
Ілюстративне фото.

Службовий автомобіль голови Народних зборів (парламенту) Болгарії Цвєти Караянчевої потрапив в дорожно-транспортну пригоду (ДТП).

Про це повідомляють болгарські ЗМІ.

В Україні за чотири з половиною роки сталося майже 693 тисячі ДТПВ Україні щодня в середньому відбувається 300-400 ДТП. За чотири з половиною роки — майже 693 тисячі аварій.

Аварія сталась на трасі Шумен-Сілістра неподалік села Вирбак. Водій легкового автомобіля на небезпечній ділянці дороги не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем спікера.

Після ДТП Караянчева була госпіталізована.

Нагадаємо, народний депутат від фракції Європейська солідарність Михайло Бондар потрапив у дорожньо-транспортну пригоду (ДТП) в Житомирській області.

Порушення правил дорожнього руху, керування в нетверезому стані, погані дороги – сукупність цих та інших факторів призвела до того, що в Україні з 1 січня 2015 року по 1 липня 2019-го сталося 692 тисячі 317 дорожньо-транспортних подій. Найгірша статистика була в 2017 році: 162,5 тисячі аварій і понад 3 тисяч загиблих. «Слово і Діло» пропонує подивитися цифри більш детально.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: