Сутички у Харкові: поліція відкрила два провадження

Читать на русском
За фактами порушень публічного порядку в центрі Харкова після Маршу рівності поліція відкрила два кримінальних провадження.

За фактами порушень публічного порядку в центрі Харкова після Маршу рівності поліція відкрила два кримінальних провадження і оформила адмінпротокол, внаслідок сутичок постраждали двоє поліцейських.

Як повідоми в прес-службі поліції, 17 осіб доставлено до Шевченківського відділу поліції.

Мосійчук провалив обіцянку заборонити проведення гей-парадів в УкраїніІгор Мосійчук говорив, що проведення гей-парадів суперечить релігійним і народним традиціям. Але дуже мляво намагався їх заборонити.

Згідно з попередніми даними, вони взяли участь у сутичках на вулиці Римарській у Харкові.

Під час конфлікту вони чинили опір поліцейським, крім того, у бік правоохоронців розпилили сльозогінний газ. Постраждали двоє працівників поліції. Одного з них з опіками очей доставили до лікарні.

По всіх кримінальних провадженнях тривають слідчі дії.

Нагадаємо, у неділю в Харкові пройшов Марш рівності, а також акція «за традиційні цінності». Після маршу радикали напали на представників заходу, також виникли сутички з поліц

Як відомо, в червні в Києві відбувся щорічний Марш рівності. За словами організаторів, у заході взяли участь понад 8 тисяч осіб.

Раніше Мосійчук провалив обіцянку заборонити проведення гей-парадів в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: