Рятувальники локалізували пожежу в Чернігівській області на військовому полігоні - фото

Читать на русском

На території військового полігону в Чернігівській області локалізували пожежу. Як відомо вогонь охопив територію в 10 гектарів.
Фото - ДСНС.

У п'ятницю, 13 вересня, на території військового полігону в Чернігівській області локалізували пожежу. Як відомо вогонь охопив територію в 10 гектарів.

«13 вересня в 8:25 пожежу локалізовано», - сказано в повідомленні прес-служби ДСНС.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Нагадаємо, 12 вересня в оперативно-координаційний центр Управління ДСНС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу настилу і самосівних насаджень в лісовому масиві на військовому полігоні військової частини А-0665, що в Козелецькому районі.

Площа пожежі складає близько 10 га.

До гасіння залучено 88 осіб особового складу та 20 одиниць спеціальної техніки ДСНС, військової частини А-0665, місцевої пожежної команди с.Косачевка, пожежних команд Остерського військового лісгоспу та Косачівського лісництва. Також працює авіація.

Напередодні повідомлялося, що на військових складах в Калинівці прогриміли вибухи і виникла лісова пожежа. Її ліквідували в той же день.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: