У Чернігівській області на військовому полігоні почалася пожежа

Читать на русском
На території військового полігону в Чернігівській області в четвер, 12 вересня, загорівся настил в лісі. Вогонь охопив територію в 10 гектарів.

На території військового полігону в Чернігівській області в четвер, 12 вересня, загорівся настил в лісі. Вогонь охопив територію в 10 гектарів.

Як повідомляє пресслужба ДСНС, рятувальники ліквідовують пожежу.

«12 вересня о 15:05 в оперативно-координаційний центр Управління ДСНС України в Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу настилу і самосівних насаджень в лісовому масиві на військовому полігоні військової частини А-0665, що в Козелецькому районі», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що площа пожежі складає близько 10 га.

Всього до гасіння пожежі залучено 88 осіб особового складу та 20 одиниць спеціальної техніки ДСНС, військової частини А-0665, місцевої пожежної команди с.Косачевка, пожежних команд Остерського військового лісгоспу та Косачівського лісництва.

«Працює авіація Спеціального авіаційного загону ДСНС України Ніжин. Залучений літак Ан-32П і вертоліт Мі-8», - відзначили в ДСНС.

Станом на 18:30 авіацією зроблено чотири скиди води. Гасіння пожежі триває.

Напередодні повідомлялося, що на військових складах в Калинівці прогриміли вибухи і виникла лісова пожежа. Її ліквідували в той же день.

Також ми писали про пожежу в Чорнобильській зоні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: