Зведення ООС: нові обстріли, поранено 6 українських військових

Читать на русском
У районі ООС 10 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню, чотири військовослужбовці отримали поранення, ще два – бойові травмування.

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі 10 вересня збройні формування Російської Федерації та її найманці 19 разів порушили режим припинення вогню, чотири військовослужбовці отримали поранення, ще два – бойові травмування.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 вересняСитуація на сході країни на 10 вересня 2019 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння та з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник здійснив 11 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Богданівки, двічі поблизу Новотроїцького та Авдіївки, двічі поблизу Водяного, а також неподалік Красногорівки, поблизу Гнутового, неподалік Пищевика та поблизу Новотроїцького.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Катеринівки, поблизу Кримського, неподалік Новозванівки та Новотошківського, двічі неподалік Майорська, поблизу Кримського та Попасної.

Від початку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано.

Нагадаємо, згідно з інформацією розвідки, збройні сили РФ проводять навчання на Донбасі. Вони відпрацьовують ведення активних наступальних бойових дій.

Також з'ясувалося, про що говоритимуть очільники МЗС країн Північної Європи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: