Путін і Макрон оцінили обмін ув'язненими

Читать на русском
Президент Росії Володимир Путін і президент Франції Еммануель Макрон в ході телефонної розмови позитивно оцінили обмін ув'язненими між Росією і Україною.

Президент Росії Володимир Путін і президент Франції Еммануель Макрон в ході телефонної розмови позитивно оцінили обмін ув'язненими між Росією і Україною.

Про це в неділю, 8 вересня, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу Кремля.

Зеленський і Макрон обговорили зустріч у Нормандському форматіПрезидент Франції Еммануель Макрон у телефонній розмові з президентом України Володимиром Зеленським підтвердив готовність провести зустріч у Нормандському форматі найближчим часом.

«Володимир Путін і Емманюель Макрон дали позитивну оцінку звільнення та передачі 7 вересня удерживавшихся в Україні і в Росії осіб як важливої гуманітарної акції. Висловлено сподівання, що це сприятиме нормалізації російсько-українських відносин», - йдеться в повідомленні Кремля.

На сайті Кремля кажуть, що Путін і Макрон підтвердили налаштованість на продовження конструктивної спільної роботи в рамках «нормандського формату». Так, Путін відзначив доцільність ретельної підготовки порядку денного саміту «нормандської четвірки». Також була акцентована безальтернативність мінського комплексу заходів як основи врегулювання на Донбасі.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що обмін політв'язнями між Україною і РФ став шансом знайти вихід із кризи, що склалася між країнами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: