Зеленський прокоментував повернення звільнених українців

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленский повідомив, що разом з президентом Російської Федерації зробили все для обміну полоненими.

Президент України Володимир Зеленский повідомив, що разом з президентом Російської Федерації зробили все для обміну полоненими.

Про це повідомив Зеленський під час бріфінгу в аеропорту «Бориспіль», передає «Слово і Діло».

«Я, як президент України і президент РФ Володимир Путін зробили все, що обіцяли, не змінюючи по ходу наших домовленостей», - заявив Зеленський.

Він повідомив, що домовився з Путіним створити робочу групу, яка, зокрема, й займалася питанням звільнення.

«Далі будемо наближуватися до часу повернення всіх наших полонених і продовження розведення сил: спочатку Золоте і Петрівське, а потім розедення по всій території і припинення війни. Ми повернемо не тільки людей, а й територію», - додав він.

Нагадаємо, 7 вересня в рамках великого обміну полоненими з Російської Федерацією українські політв'язні і моряки повернулися додому. В аеропорту звільнених українців зустрічали їх родичі, преса, президент України Володимир Зеленський, голова Служби безпеки України Іван Баканов і глава МВС Арсен Аваков.

Крім того, український політв'язень Олег Сенцов повернувся в Україну в рамках обміну полоненими. Присутні вітали Сенцова оплесками.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: