«Редколегія» на UMN: обмін полоненими, ЗеМонополія влади та нова прокуратура

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 редактори видань та журналісти поговорять про найгучніші теми цього тижня.
Слово і Діло

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом з Олександром Мартиненко («Інтерфакс-Україна»), Ольгою Мусафіровою («Новая Газета»), Катериною Пітєніною, («Слово і Діло»).

Після звільнення Цемаха Путін заявив, що обмін полоненими буде «маштабним», а в США висловили сподівання, що напруга між Україною та РФ трохи зменшиться. Тим часом в Україні активно обговорюють ЗеМонополію на владу та шалені темпи законотворчості. За тиждень до Ради подано більше законопроектів, ніж зазвичай за місяць. Арахамія заявив, що парламент працюватиме у турборежимі. Не знижує темпів і новий генпрокурор, анонсуючи посадки щотижня.

Про це ведучий «Редколегії» Роман Скрипін і сьогоднішні гості UMN Олександр Мартиненко («Інтерфакс-Україна»), Ольга Мусафірова («Новая Газета»), Катерина Пітєніна, («Слово і Діло») говоритимуть в прямому ефірі.

«На наших глядачів чекає сюрприз, на якому класичному телебаченні відсьогодні виходитиме «Редколегія». Тож, буде нагода поширити цю інфу серед своїх родичів, в яких не склалося з інтернетом», – повідомив Скрипін у своєму Telegram-каналі.

Не будемо тягнути інтригу та анонсуємо, що сьогодні і надалі «Редколегію» можна також подивитись на каналі «Еспресо» о 21.00.

Нагадаємо, «Слово і Діло» писало, що обмін полоненими узгодили за формулою «35 на 35».

Також ми писали, про плани нової влади з дедлайнами та виконавцями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: