Генпрокуратура закрила провадження проти Кузьміна — МВС

Читать на русском
ГПУ закрила кримінальне провадження стосовно колишнього заступника генпрокурора часів президентства Януковича Рената Кузьміна.
Фото - УНІАН.

Генеральна прокуратура України закрила кримінальне провадження стосовно колишнього заступника генпрокурора часів президентства Віктора Януковича, народного депутата від «Опозиційної платформи - За життя» Рената Кузьміна.

Про це повідомив речник Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко в коментарі «Радіо Свобода».

Санкції, розшук, кримінальні провадження: кого з чиновників режиму Януковича більше не переслідуютьЩоб не плутатися, ми зібрали до купи всі дані про те, кого з чиновників режиму Януковича більше не розшукують, з кого зняли санкції, а стосовно кого зупинили кримінальні провадження.

У понеділок, 2 вересня, відомство отримало від Генпрокуратури постанову про закриття провадження стосовно Кузьміна.

«Отримали від Генпрокуратури відповідні документи. 2 вересня отримали постанову про закриття кримінального провадження. 3 вересня отримали постанову про припинення розшуку. На підставі зазначених документів було винесено постанову про закриття оперативно-розшукової справи», - заявив він.

Нагадаємо, 29 серпня на першому засіданні Верховної ради Ренат Кузьмін склав присягу народного депутата. Він увійшов у комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Кузьмін балотувався на позачергових парламентських виборах за списком партії Опозиційна платформа — За життя під № 35 у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Генпрокуратура обіцяла затримати Кузьміна, як тільки він перетне кордон України.

«Слово і Діло» вирішило зібрати всі наявні дані до купи і показати, хто з чиновників часів Януковича досі перебуває під санкціями, кого досі шукає Інтерпол, а хто все ще фігурує в кримінальних провадженнях і за якими статтями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: