У «Київміськбуді» заперечують чутки про зупинення будівництва

Читать на русском
Найбільший столичний забудовник Київміськбуд спростував чутки, поширені деякими ЗМІ щодо нестабільної роботи на будівельних майданчиках.

Найбільший столичний забудовник «Київміськбуд» спростував чутки, поширені деякими ЗМІ щодо нестабільної роботи на будівельних майданчиках через звільнення Віталія Кличка з посади голови КМДА.

Як пише «Слово і Діло», у пресслужбі компанії звернулися до інвесторів та громадськості із проханням не довіряти подібній інформації, адже вона не відповідає дійсності.

Зокрема повідомляється, що президент ХК «Київміськбуд» Ігор Кушнір перевірив об'єкти компанії щодо активності виконання робіт та дотримання графіків будівництва.

За його словами, рейди по будівельним майданчикам дають змогу проконтролювати роботи та вказати підрядникам на недоліки.

«На сьогоднішній день компанія будує понад 20 житлових комплексів по усьому місту. Це велика відповідальність, яка потребує постійного контролю. Я особисто провів перевірку кожного будівельного майданчику компанії. Маю визнати, що десь є відставання по строкам, десь роботи велись не так активно, як мало бути. Після перевірки усі будівельники знаходяться у потрібному «тонусі». Окрім того, віддав розпорядження фахівцям технічного нагляду посилити контроль за якістю та дотриманням графіків», — зазначив Ігор Кушнір.

Він підкреслив, що довіра інвесторів залишається найважливішим активом компанії.

«Абсолютно усі зобов’язання, які «Київміськбуд» має перед інвесторами, буде виконано. «Київміськбуд» — найстаріша, найпотужніша та найнадійніша компанія будівельного ринку України. За майже 65 років не було жодного недобудованого об’єкта. Запевняю — не буде і в подальшому!», — наголосив Ігор Кушнір.

Раніше низка ЗМІ повідомили, що Київміськбуд зупинив будівельні роботи через звільнення Кличка з посади голови КМДА.

Нагадаємо, Кабмін уже звернувся до президента Володимира Зеленського щодо звільнення Кличка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: