Пенс підтвердив, що Польща незабаром отримає безвіз із США

Читать на русском
Пенс запевнив, що Польща вже досягла ситуації, в якій можлива відмова від віз. Повинна ще відбудуться сертифікація, і безвізовий режим буде запроваджено.

Візи для громадян Польщі, які хочуть відвідати США, незабаром будуть скасовані.

Про це заявив віце-президент США Майк Пенс після бесіди із президентом Польщі Анджеєм Дудою, передає Rzeczpospolita, пише «Слово і Діло».

Пенс запевнив, що Польща вже досягла ситуації, в якій можлива відмова від віз. Повинна ще відбудуться сертифікація, і безвізовий режим буде запроваджено.

Також віце-президент США сказав, що американо-польський альянс ніколи не був таким сильним, як сьогодні, і обидві країни, які протягом століть були пов'язані особливими зв'язками, зобов'язані ним своїм лідерам - Анджею Дуді і Дональда Трампа.

Серед іншого, йшлося про розширення присутності американських солдатів у Польщі і про внесок США у модернізацію польської армії.

Президент Дуда подякував віце-президентові США за те, що він схвалив рішення замінити Дональда Трампа, коли той вирішив, що серйозна загроза від урагану Доріан вимагає його присутності в країні.

Пенс також подякував Польщі за «сміливу протидію проекту Північний потік-2».

Раніше Польща «виставить рахунок» Німеччини за Другу світову війну.

Також нагадаємо, Польща підтримує обмін полоненими між Україною і Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: