Польща підтримує обмін полоненими між Україною і Росією

Читать на русском
За словами Дуди, обмін полоненими має допомогти в завершенні конфлікту між Україною і Російською Федерацією і відновленні миру.

Обмін полоненими між Україною і Росією є важливим моментом для повернення миру в Україну.

Про це заявив президент Польщі Анджей Дуда під час спільної прес-конференції з українським президентом Володимиром Зеленським у Варшаві, пише «Слово і Діло».

Обмін полоненими: хто вплинув на процес і чому це вигідно РФНовообраний генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що почався обмін полоненими між Україною і Росією. В ОПУ підтвердили інформацію. Попередньо в списку на обмін — Гриб, Карпюк, Балух, Сенцов і моряки.

За словами Дуди, обмін полоненими має допомогти в завершенні конфлікту між Україною і Російською Федерацією і відновленні миру.

«Пан президент (Зеленський - ред.) повідомив мені, що повернулися до роботи в нормандському форматі; що найближчим часом відбудеться зустріч радників, а в половині місяця сподівається, що відбудеться зустріч на рівні лідерів держав. Він мені сказав, що провів розмову з президентом Путіним, щоб полонені могли повернутися додому. Це був би важливий момент для повернення миру до України і закінчення російсько-українського конфлікту», - заявив Дуда.

Раніше адвокат назвав ймовірну дату обміну полоненими між Україною і РФ.

Також нагадаємо, у Зеленського спростували завершення обміну полоненими між Україною і Росією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: