Зеленський чекає від НАБУ та ДБР доповіді щодо переслідування топ-корупціонерів

Читать на русском
Зеленський чекає від Національного антикорупційного бюро України та Державного бюро розслідувань доповіді щодо результатів роботи у переслідуванні топ-корупціонерів.

Президент України Володимир Зеленський чекає від Національного антикорупційного бюро України та Державного бюро розслідувань доповіді щодо результатів роботи у переслідуванні топ-корупціонерів.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час зустрічі з новим урядом та керівництвом Верховної ради.

Корупція в «Укроборонпромі»: суд призначив низку експертиз у «справі Гладковського»Столичний райсуд за клопотанням Національного бюро призначив чотири експертизи у справі заволодіння приблизно 250 млн грн держбюджету.

Зокрема, Зеленський просить доповісти про результати розслідування корупції у державному концерні «Укроборонпром».

«Реформа правоохоронних органів. Подолання корупції та судова реформа. Перший пріоритет: елітна корупція та організована злочинність... Три місяці тому я зустрічався з керівниками НАБУ та САП. Хотів би почути від них про результати спільної роботи у переслідуванні топ-корупціонерів. Другий пріоритет: злочини, які завдають великих збитків українській економіці та нацбезпеці», — підкреслив президент.

Нагадаємо, на початку серпня секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування військово-промислового комплексу (ВПК), під час якого було досягнуто згоди з питання проведення всебічного аудиту ДК «Укроборонпром».

Раніше в ДБР розповіли подробиці затримання вимагачів від імені Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: