У Зеленського очікують, що обмін полоненими відбудеться найближчим часом

Читать на русском
Обмін полоненими між Україною і Росією відбудеться найближчим часом. Про це заявив помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак.

Обмін полоненими між Україною та Росією відбудеться найближчим часом.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив помічник президента України Володимира Зеленського Андрій Єрмак, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Єрмак повідомив, що тема обміну полонених «дуже делікатна» і попросив не поширювати фейкові новини.

«Ми всі бачили офіційну заяву Офісу президента, я можу тільки підтвердити її. Це дуже делікатна тема, і я хотів би попросити всіх не поширювати фейкові новини, а також інформаційні повідомлення, засновані на непідтверджених даних», - сказав він. За словами помічника Зеленського, обмін відбудеться незабаром.

«Можу лише сказати, що в телефонній розмові двох президентів (Зеленського і Путіна, - ред.), сам факт якого я підтримую, ця тема обговорювалася, і у мене є велика надія на те, що це станеться незабаром. Робота ведеться, запевняю вас», - зазначив Єрмак.

Нагадаємо, у п'ятницю у ЗМІ з'явилась інформація, що обмін полоненими вже відбувся. Родичі політв'язнів та журналісти з самого ранку чекали Олега Сенцова, Володимира Балуха, Миколу Карпюка, Павла Гриба та 24 військовополонених моряків в аеропорту «Київ».

Тоді в Офісі президента України заявили, що обмін ще триває, а у Службі безпеки України заявили, що обмін буде в інший день.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: