ЦВК зареєструвала 5 народних депутатів від «Слуги народу»

Читать на русском
У понеділок, 2 вересня, відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.  ЦВК визнала обраними та зареєструвала 5 народних депутатів України.

У понеділок, 2 вересня, відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії. ЦВК визнала обраними та зареєструвала 5 народних депутатів України.

Як пише «Слово і Діло», про це сказали у прес-службі комісії.

У ЦВК нагадали, що ВР достроково припинила повноваження народних депутатів України Малюськи Д.Л., Оржеля О.А., Криклія В.А., Новосад Г.І., Федорова М.А., обраних на позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі від партї «Слуга народу». Вони подали заяви про складення ними депутатських повноважень.

«Розглянувши зазначені постанови, Центрвиборчком визнав обраними народними депутатами України наступних у порядку черги кандидатів у народні депутати України у виборчому списку партії. А саме: Остапенка А.Д., включеного до виборчого списку під № 130, Цибу Т.В. – № 131, Калаура І.Р. – № 132, Гришину Ю.М. – № 133, Руденко О.С. – № 134. Також у звʼязку з надходженням відповідних документів ЦВК зареєструвала зазначених 5 народних депутатів України, обраних на позачергових виборах народних депутатів України в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі», — сказали в пресс-службі комісії.

Нагадаємо, в парламенті в четвер, 29 серпня, відбулося перше засідання Верховної ради IX скликання.

Також Рада затвердила календарний план другої сесії ВР IХ скликання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: