Синоптики дали прогноз на початок вересня

Читать на русском
Погода в Україні в перші дні вересня буде погіршуватися, в західних областях очікуються дощі з грозами.

Погода в Україні в перші дні вересня буде погіршуватися, в західних областях очікуються дощі з грозами.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на дані Українського Гідрометцентру.

1 вересня

Так, перший день вересня пройде без змін в погодної ситуації в країні, очікується сонячна і тепла погода. Однак в Київській і Чернігівській областях можливі невеликі опади. Середня температура по Україні буде коливатися від +28 до +30. У південних і західних областях стовпчики термометрів піднімуться до +31...+32 градусів. Вночі температура коливатиметься від +11 на сході до +19 на півдні.

2 вересня

У понеділок дощі на півночі припиняться і повернеться спекотна погода. Днем середні показники температури будуть коливатися від +27 до +30. У східних областях буде прохолодніше, там термометри покажуть від +25 до +27. Вночі середня температура коливатиметься від +14 до +16.

3-4 вересня

З вівторка погодна ситуація в країні почне погіршуватися, на заході прогнозуються дощі з грозами. Температура повітря по Україні буде коливатися в межах +28...+31. У східних і північних областях вдень від +25 до +28. Вночі прохолодніше буде на сході, там очікується зниження температури до +11. У середу, 4 вересня, в Україні збережеться така ж погодна ситуація.

Раніше рятувальники попередили про погіршення погоди в західних областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: