Погода на тиждень: спека, а на заході – грозові дощі

Читать на русском
В Україні протягом 27-30 серпня очікується переважно суха прогода при денній температурі до +32 градусів.

В Україні протягом 27-30 серпня очікується переважно суха погода при денній температурі до +32 градусів. Найспекотніше буде на заході і півдні, на сході в четвер температура знизиться до +21 градуса.

Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру, пише «Слово і Діло».

У вівторок 27 серпня майже у всіх регіонах сухо, хіба що в Закарпатській і Івано-Франківській областях невеликі грозові дощі. Денна температура повітря складе від +25 до +32 градусів. Найспекотніше буде на заході і півдні.

Середа 28 серпня залишиться спекотною для жителів західних і південних регіонів (денна температура підніметься до +31 градуси). На північному заході, в центрі країни і на сході термометр буде показувати від +25 до +29 градусів, на півночі очікують температуру на декілька градусів нижче. Опадів не буде.

У четвер 29 серпня також прогнозують суху спекотну погоду. Високі температури, як і раніше, будуть на заході і на півдні країни. На північному заході і в центрі очікується від 24 до 29 градусів вище нуля, на півночі - до +24 градусів. На сході буде прохолодніше - від +21 до +23 градусів за Цельсієм.   У п'ятницю, 30 серпня буде переважно без опадів, проте в Закарпатській і Львівській областях - невеликі грозові дощі. На решті території сухо при денній температурі повітря від +23 до +30 градусів. На заході буде найбільш жарко.

Раніше синоптики розповіли про погоду на вихідних.

Також нагадаємо, через негоду в Україні було знеструмлено населені пункти в 6 областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: