Синоптики дали прогноз погоди на вівторок

Читать на русском
Погода в Україні у вівторок, 20 серпня, буде телою та сухою. Температуру прогнозують до  +32.

Погода в Україні у вівторок, 20 серпня, буде телою та сухою. Температуру прогнозують до +32.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Гідрометцентр.

Вихідні в серпні: скільки відпочиватимуть українціУ серпні цього року в українців буде 10 офіційних державних свят та вихідних днів. З 24 по 26 серпня - в честь святкування Дня Незалежності України.

Згідно з прогнозами синоптиків, у вівторок, 20 серпня, в Україні опадів не очікується. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура повітря вночі становитиме +12 +17 градусів, на узбережжі морів +18 +20. Вдень стовпчики термометрів прогріються до +27 +32 градусів.

Крім того, синоптик Наталка Діденко повідомила, що 20 серпня азорський антициклон «досягне своїми хвилями» Україну, переважатиме суха сонячна погода. На півдні, на сході і в більшості центральних областей очікується +28 +33 градуси. На півночі і заході України температура повітря складе +25 +30 градусів.

У Києві 20 серпня буде сухо сонячно і жарко, максимальна температура повітря складе близько +30 градусів.

Також синоптики спрогнозували, що з середини тижня очікується підвищення температури до +37 градусів у південних, центральних і східних областях. У той же час з четверга, 22 серпня, спека може дещо послабиться у західних і північних областях. Також на заході протягом тижня можливі періодичні опади.

Нагадаємо, що в липні 2019 року температура повітря була найвищою за всю 140-річну історію метеоспостережень, заявили в Національному управлінні океанічних і атмосферних досліджень США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: