Радуцький відмовився очолити МОЗ за три місяці

Читать на русском
Народний депутат від Слуги народу Михайло Радуцький заявив, що не планує очолювати Міністерство охорони здоров'я за три місяці.

Народний депутат від Слуги народу Михайло Радуцький заявив, що не планує очолювати Міністерство охорони здоров'я через 3 місяці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на його заяву в Facebook.

Так, за словами Радуцького, він не планує замінювати Зоряну Скалецьку на посаді міністра МОЗ в новому уряді. Він додав, що хоче залишитися працювати в парламенті.

«Я не планую бути міністром за 3 місяці. Так, багато моїх колег у фракції бачать саме мене на цій посаді. І саме це бажання вчора Арахамія озвучив в ефірі телеканалу. Мені приємно, але свою роботу бачу зараз у парламенті. Основа перетворень тут», - написав він.

Нагадаємо, раніше голова парламентської фракції Слуга народу Давид Арахамія заявив, що нардеп і засновник клініки Борис Михайло Радуцький може очолити Міністерство охорони здоров'я. Тоді Арахамія відзначав, що зміни в керівництві МОЗ можуть відбутися вже за 3 місяці.

На першому засіданні Верховної Ради України народні депутати затвердили новий склад Кабінету міністрів. Зокрема, Зоряну Скалецьку призначили міністром охорони здоров'я. Раніше вона була експертом Центру підтримки реформ при Кабміні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: