Супрун анонсувала початок роботи комітету з питань здоров'я нації

Читать на русском
В Україні 30 серпня розпочне роботу парламентський комітет із питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування.

В Україні 30 серпня розпочне роботу парламентський комітет із питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала колишня в.о. голови МОЗ Уляна Супрун, передає «Слово і Діло».

Зе-уряд: яким вийшов новий Кабмін та що насторожує29 серпня депутати IX скликання склали присягу і провели перше засідання Кабміну, під час якого сформували уряд і ухвалили за основу законопроект про зняття недоторканності.

«Сьогодні розпочне роботу новий парламентський комітет із новою назвою - «Комітет із питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування», - написала Супрун.

Вона побажала членам комітету ефективної роботи і рішучості для змін, час яких настав. Крім цього, Супрун пожартувала і запропонувала свою назву комітету - «Комітет із питань здоров'я нації і смерті ворогам».

Раніше Супрун написала заяву про відставку. Новою головою Міністерства охорони здоров'я стала Зоряна Скалецька, яка очолює комісію при Міністерстві охорони здоров'я із питань реформування системи охорони здоров'я. Вона також є членом Всесвітньої асоціації медичного права та директором громадської організації «Форум здоров'я».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: