Пристайка обрали міністром закордонних справ

Читать на русском
Верховна Рада за поданням президента призначила Вадима Пристайка міністром закордонних справ України, прийнявши проект постанови № тисяча двадцять чотири.

Верховна Рада за поданням президента призначила Вадима Пристайка міністром закордонних справ України, схваливши проект постанови № тисяча двадцять чотири.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Третій місяць роботи Офісу президента: як команда Зеленського виконує обіцянкиТимошенко провалив обіцянку щодо кадрових рішень, Пристайко виконав обіцянку щодо переговорів із Путіним.

«Призначити Вадима Пристайка Володимировича на посаду Міністра закордонних справ України», - йдеться в проекті постанови.

22 травня президент України Володимир Зеленський призначив Вадима Прістайка заступником голови на той час Адміністрації президента.

30 травня Зеленський вніс до Верховної Ради подання про звільнення Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ, однак 6 червня парламент не підтримав його відставку.

11 червня Зеленський підписав подання про звільнення з посади міністра закордонних справ Клімкіна та вніс подання на призначення Вадима Пристайка. Незабаром Клімкін заявив, що йде в «політичну відпустку».

Нагадаємо також, Рада призначила міністра оборони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: