«Європейська солідарність» визначилася з кандидатурою другого віце-спікера парламенту

Читать на русском
Фракція Європейської солідарності вирішила висунути кандидатом на посаду другого віце-спікера Верховної ради Мустафу Джемілєва.

Фракція «Європейської солідарності» вирішила висунути кандидатом на посаду другого віце-спікера Верховної ради Мустафу Джемілєва.

Як пише «Слово і Діло», про це журналістам перед початком засідання підготовчої групи парламенту повідомив обраний депутат від ЄС Артур Герасимов, передає РБК-Україна.

Майбутній віце-спікер: як обиратимуть та хто має перевагуЛідер партії Слуга народу Дмитро Разумков побічно підтвердив, що віце-спікером нового парламенту буде представник опозиції.

За його словами, на сьогоднішньому засіданні фракції це рішення ухвалили одноголосно, утримався від голосування лише сам Джемілєв.

Нагадаємо, обрані на виборах до Ради нардепи-самовисуванці створюють свою депутатську групу, а також пропонують кандидата на посаду другого віце-спікера.

Також минулого тижня політична партія «Батьківщина» відмовилася від своєї кандидатури на посаду віце-спікера Верховної ради нового скликання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: