Герасимов розповів про «прообраз» коаліції в Раді

Читать на русском
Артур Герасимов вважає, що партії Слуга народу, Батьківщина і Голос діятимуть спільно у новообраному парламенті.

Обраний народним депутатом від партії Європейська солідарність, голова фракції Блок Петра Порошенка у Верховній Раді 8-го скликання Артур Герасимов вважає, що партії Слуга народу, Батьківщина і Голос діятимуть спільно у новообраному парламенті.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Нова коаліція: чому «Слузі народу» все одно доведеться домовлятисяПредставник президента України Володимира Зеленського в Кабінеті міністрів Андрій Герус повідомив, що коаліція забере всі міністерські крісла.

«Сьогодні ми побачили прообраз нової коаліції - ми чітко зараз бачимо, що це буде Слуга народу, як на мене, Голос і Батьківщина», - сказав Герасимов журналістам у понеділок в Києві.

За його словами, коли сьогодні монобольшістю розподілялися посади серед фракцій, в тому числі опозиційних, «ми побачили, що деякі із них зовсім не опозиційні».

«Бачимо, що йде тісна співпраця і перерозподіл думок і всього іншого між Слугою народу, Голосом і Батьківщиною, - вказав Герасимов, додавши, що це випливає із прийнятих попередніх рішень, «а завтра під час роботи групи будемо голосувати повністю і офіційно».

Раніше в «Слузі народу» заявили про відсутність переговорів з «Голосом» про коаліцію.

Також нагадаємо, у Зеленського розповіли, коли завершаться переговори про коаліцію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: