Зруйнований будинок у Фастові знеструмили й відключили від газу

Читать на русском
П'ятиповерховий будинок, який був зруйнований унаслідок вибуху у Фастові, повністю відключили від електро-, газо- та теплопостачання.

П'ятиповерховий будинок, який був зруйнований унаслідок вибуху у Фастові, повністю відключили від електро-, газо- та теплопостачання.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на прес-службу Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Ліквідація наслідків руйнування трьох поверхів житлового будинку у місті Фастів Київської областіMNS GOV.UA

Вказано, що до проведення пошуково-рятувальних робіт залучені 193 особи та 41 одиниця техніки. Від ДСНС залучені 90 осіб та 23 одиниці техніки, в тому числі кінолог із собакою.

«Вибухом зруйновані конструктивні елементи квартир одного під'їзду з третього до п'ятого поверхів. Постраждала одна особа. Евакуйовано з під'їзду будинку близько 10 осіб. Будинок повністю відключений від електро-, газо- та теплопостачання», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Фастові (Київська область) рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки обвалення будинку на вулиці Садовій, 10. Так, у результаті вибуху у Фастові постраждала одна особа – чоловік випав із 5-го поверху будинку й пошкодив ногу.

Як повідомлялося, за інформацією ДСНС, із будинку евакуювали 10 осіб. Людей евакуюють до лікарні.

Крім того, повідомлялося, що у Фастові (Київська область), де сьогодні вранці стався вибух побутового газу в п'ятиповерховому будинку, поліція забезпечує охорону громадського порядку від можливих проявів мародерства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: