Нацгвардійці зі стріляниною затримали п'яного водія

Читать на русском
Бійці Національної гвардії затримали п'яного водія, який спробував прорватися через блокпост на східній околиці Маріуполя.

Бійці Національної гвардії затримали п'яного водія, який спробував прорватися через блокпост на східній околиці Маріуполя.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, пише «Слово і Діло».

«Під час несення служби на блокпосту, який розташований на східній околиці м Маріуполя, військовослужбовці Національної гвардії України для перевірки документів зупинили автомобіль ВАЗ-21013. Під час спілкування з гвардійцями від водія було чути сильний запах алкоголю. Порушуючи вимоги військового наряду, громадянин К. намагався уникнути відповідальності і прорватися через блокпост на транспортному засобі», - сказано в повідомленні.

Нацгвардійці використовували зброю: спочатку для попереджувального пострілу, на який водій не відреагував, потім відкрили вогонь по колесам.

«Громадянина К. затримали і надали йому домедичну допомогу в зв'язку із травмуванням, а на місце події були викликані слідчо-оперативна група і швидка медична допомога», - додали в штабі.

Нагадаємо, з Донбасу виведуть підрозділи Нацгвардії.

Також повідомлялося, в Одесі помер нацгвардієць, який вистрілив собі в голову в суді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: