У Херсоні створили рекордний український прапор

Читать на русском
Новий національний рекорд України був встановлений в Херсоні. На честь Дня Державного прапора України створили полотнище довжиною 152 метри 40 см.

Новий національний рекорд України був встановлений в Херсоні. На честь Дня Державного прапора України створили полотнище довжиною 152 метри 40 см.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє УНІАН.

Зазначається, що рекордний прапор створили із 112 державних прапорів, привезених волонтерами з Донбасу. На цих прапорах залишили свої автографи українські військові і бійці добровольчих батальйонів, які брали участь у бойових діях на сході України.

За словами керівника Національного реєстру рекордів України Лани Вєтрової, такого роду досягнення вона за свою багаторічну роботу фіксує вперше.

Вона вручила сертифікат про встановлення рекорду першому заступнику голови Херсонської ОДА Дмитру Бутрію.

Нагадаємо, 24 серпня в Україні святкують День Незалежності. Сьогодні Хрещатиком пройде «Хода гідності», в якій візьмуть участь військові, вчителі, медики, спортсмени, а також президент з родиною і інші високопоставлені особи.

Над постановкою ходи працювали кліпмейкер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко. Як розповів Алан Бадоєв, режисери відмовилися від військової техніки та намагатися акцентувати увагу не на військових атрибутів, а на людину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: