Зведення АТО: 13 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи тринадцять разів порушили режим припинення вогню.

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі терористи тринадцять разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід тричі неподалік Водяного бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, поблизу Новотроїцького — двічі зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, біля Богданівки — тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, в районі Лебединського — з ручних протитанкових гранатометів, пише «Слово і Діло».

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ поблизу Новолуганського терористи обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, неподалік Зайцевого — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, в районі Південного — двічі з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї та снайперської гвинтівки.

У штабі додали, що за минулу добу внаслідок обстрілів двоє українських військовослужбовців отримали поранення.

Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку бойовиків не зафіксовано.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: