Геращенко назвала комітети, які хоче очолити «Євросолідарність»

Читать на русском
Фракція парламенту нового скликання Європейська солідарність претендуватиме на голів комітетів з питань регламенту і свободи слова.

Фракція парламенту нового скликання «Європейська солідарність» претендуватиме на голів комітетів із питань регламенту та свободи слова у Верховній раді.

Як пише «Слово і Діло», про це віце-спікер Верховної ради VIII скликання Ірина Геращенко написала у Facebook.

«Слуга народу» розподілила місця в комітетахПартія знехтувала рішенням першого засідання підготовчої групи і самостійно вирішила, скільки депутатів буде в кожному комітеті нової Ради.

«Європейська солідарність» як опозиційна політична сила претендує на голів комітетів, які традиційно очолює опозиція, які мають контролюючі функції», – розповіла політик.

Ідеться про комітет з питань регламенту та свободи слова.

Також, за її словами, «Європейська солідарність» вважає найкращим керівником комітету з нацбезпеки свого представника Михайла Забродського.

Геращенко додала, що фракція ЄС як опозиція претендуватиме і на посаду віце-спікера Верховної ради, про що вона поінформувала в четвер колег від інших політичних сил під час засідання робочої підгрупи.

Нагадаємо, представник ВО «Батьківщина» Андрій Кожем’якін повідомив, що політсила висунула власну кандидатуру на посаду віце-спікера парламенту, однак прізвища не назвав.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: