Морська вода на п’яти пляжах Одеси не відповідає нормам

Читать на русском
Як повідомили в Одеському обласному лабораторному центрі МОЗ, мова йде про пляжах Аркадія, Відрада і пляжах 10, 13, 16 станції Великого Фонтану.

Як повідомили в Одеському обласному лабораторному центрі МОЗ, мова йде про пляжах Аркадія, Відрада і пляжах 10, 13, 16 станції Великого Фонтану.

Відзначається, що всього в зонах рекреації морського водокористування на пляжах Білгород-Дністровського, Татарбунарського, Овідіопольського, Лиманського районів та Одеси досліджували 92 проби морської води на санітарно-мікробіологічні показники і 4 проби на санітарно-хімічні показники, пише «Слово і Діло».

Як мери обласних центрів облаштовують пляжі в містахВ Одесі не всі пляжі мають вільний доступ до води, а в Івано-Франківську мають відновити пляж біля пішохідного мосту.

Про відхилення від норми на інших пляжах не повідомляється.

Проби проводилися з 1 по 8 серпня.

Нагадаємо, 3 серпня в Одесі і області пронісся потужний ураган. Погода знеструмила 25 населених пунктів в Одеській області.

Крім того, в результаті зливи в Одесі на Карантинному спуску потік води зніс припарковані авто і розгорнув зливовий колектор.

Як повідомлялося, на всіх київських пляжах також не рекомендують купатися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: