У Кремлі розповіли про перспективи зустрічі Путіна і Зеленського

Читать на русском
Пєсков заявив, що Путін виступає за діалог з Києвом, додавши, що саме спілкування Путіна і Зеленського є позитивним фактом.

Про перспективи особистої зустрічі президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського розповів прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на російські ЗМІ.

На Донбасі не припиняють стріляти: чи сподіватися на «Мінськ-3»7 серпня Зеленський провів телефонну розмову з президентом РФ, під час якої обговорив грубе порушення перемир'я на Донбасі. Лідери країн домовилися про режим тиші, але бойовики продовжили обстрілювати позиції ЗСУ.

Пєсков заявив, що Путін виступає за діалог з Києвом, додавши, що саме спілкування Путіна і Зеленського є позитивним фактом.

«Президент Путін завжди є прихильником діалогу для вирішення нагальних проблем, тим більше в таких запущених ситуаціях, як російсько-українські відносини... Путін досить прагматичний співрозмовник, для нього головне - не сама розмова, а реалізація тих розумінь і домовленостей, які досягалися раніше і під час кожної розмови», - заявив він, відповідаючи на питання про перспективи особистої зустрічі Путіна із Зеленським.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Зеленський і Путін 7 серпня провели телефонну розмову. Український президент подзвонив Путіну через загострення ситуації на Донбасі і загибелі 4 військових. Під час розмови Зеленський закликав Путіна вплинути на бойовиків і припинити обстріли.

Раніше в Держдепі прокоментували участь США в Нормандському форматі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: