Зеленський просить Авакова звільнити керівництво поліції Житомирської області

Читать на русском
Зеленський просить звільнити голову житомирської обласної поліції В'ячеслава Печененко і керівників двох райвідділів.

Президент України Володимир Зеленський просить міністра внутрішніх справ Арсена Авакова звільнити керівництво поліції Житомирської області.

Про це президент заявив під час робочого візиту в Житомирську область, передає «Слово і Діло».

Які політсили представляють владу в районах нелегального видобутку бурштину в УкраїніНелегально бурштин видобувають в трьох областях України. Слово і Діло розбиралось, які політичні сили представляють владу в цих регіонах.

Зокрема, Зеленський просить звільнити голову житомирської обласної поліції В'ячеслава Печененко і керівників двох райвідділів.

«Хто такий «Пірат» Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати всі прізвища, я думаю, ці люди зараз нас слухають: кращий варіант, щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого проживання, це буде для них м'який варіант. Керівників райвідділків поліції Олевського та Овруцького району я вас дуже прошу звільнити (звертаючись до голови Нацполіції Сергія Князева, - ред.)», - сказав Зеленський.

Відзначимо, що Зеленський запропонував звільнитися і начальнику ГУНП В'ячеславу Печененку після його доповіді про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину.

«Я вам дуже рекомендую залишити свою посаду. Буду говорити з паном Аваковим і паном Князєвим. Може, ви нормальна людина і в схемі не були, але ви не можете зробити нічого з «бурштиновими піратами» Житомирської області», - сказав президент.

Нагадаємо, Зеленський 12 серпня анонсував звільнення начальника Служби безпеки України в Житомирській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: