Мешканці Лондона і частини Британії залишилися без світла

Читать на русском
Компанія National Rail повідомила, що поїзди на деяких лініях ненадовго зупинилися через відключення електрики, однак потім енергопостачання було відновлене.

Масове відключення електроенергії відбулося ввечері в п'ятницю, 9 серпня, в деяких районах Лондона і на південному сході Англії через збій в роботі національної енергосистеми країни.

Про це повідомляє BBC, пише «Слово і Діло».

«Ми інформовані про відключення електроенергії, що торкнулося значної частини Лондона і південного сходу. Ми вважаємо, що це сталося через збій в роботі Національної енергетичної мережі», - йдеться в Twitter оператора енергомереж UK Power Network.

У керуючій транспортною системою британської столиці компанії Transport for London повідомили, що збій торкнувся роботу вуличного освітлення та світлофорів, а також викликав збої в роботі залізничного транспорту.

Компанія National Rail повідомила, що поїзди на деяких лініях ненадовго зупинилися через відключення електрики, однак потім енергопостачання було відновлене. За даними Reuters, збій торкнувся залізничних ліній, якими керують компанії Thameslink, Southern і Gatwick Express, а також деяких ліній лондонської підземки.

Нагадаємо, в Україні через негоду без світла залишилися 16 населених пунктів.

Також відзначимо, ураган в Україні залишив без світла десятки населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: