Синоптики попереджають про дощі та град в Україні

Читать на русском
Погода в Україні 8 серпня погіршиться в західних, північних та більшості центральних областей.

Погода в Україні 8 серпня погіршиться в західних, північних та більшості центральних областей.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, посилаючись на дані Укргідрометцентру.

Синоптики зазначаються, що сьогодні вдень в західних, північних та більшості центральних областей грози, посилення вітру до 15-20 м/с, в окремих районах град (I рівень небезпечності, жовтий).

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали, що 8 серпня у західних, північних та частково центральних областях сьогодні дощі та грози. Температура повітря вдень +27+30, вночі очікується +17+19. У східних областях тепліше, мінлива хмарність. Температура повітря вдень досягне +28+30, вночі очікується +13+15.

Своєю чергою синоптик Наталка Діденко повідомляла, що сьогодні в Україні очікується спека до +33. Натомість, за її прогнозом, холодний атмосферний фронт циклону Xaver із центром над Північним морем дещо знизить градуси у Волинській, Рівненській та Львівській областях.

У Києві сьогодні, 8 серпня, спека. Температура повітря протягом дня досягне +30 градусів і вище. Можливий сильний вітер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: