На виборах 14 кандидатів не отримали жодного голосу

Читать на русском
Також повідомляється, що по одному голосу отримали 11 кандидатів, по два голоси отримали 4 кандидати, а по три голоси отримали 4 кандидати.

На виборах до Верховної ради України 14 кандидатів в депутати не отримали жодного голосу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Чесно».

ЦВК не змогла вчасно оголосити результати виборів: чи будуть наслідкиЦВК 5 серпня повинна була оголосити остаточні результати виборів до Верховної Ради. Однак, через численні факти фальсифікацій на дільницях та судові позови члени комісії не встигли цього зробити.

За інформацією, серед цих 14 кандидатів-мажоритарників, які йшли на вибори як самовисуванці, 11 кандидатів у 51-му окрузі (Донецька область) і троє – в 105-му (Луганська область).

«Це означає, що й самі кандидати не проголосували за себе, адже багато хто з них живе навіть не в межах округу, а в Києві та інших областях. Тому вони навіть не мали можливості цього зробити. Така характеристика свідчить про те, що ці кандидати зареєстровані як технічні», – йдеться в повідомленні.

Так, у 51-му окрузі без підтримки виборців залишилися: Ігор Житинський, Ігор Карбан, Олег Кроха, Андрій Олійник, Леся Остапенко, Аліна Ромашкіна, Олександр Степаненко, Дмитро Чанов, Марина Черенкова, Юрій Шморгун, Володимир Ясинівський; у 105-му окрузі: Володимир Нікітченко, Дарина Підгірна, Іван Смольников.

Також повідомляється, що по одному голосу отримали 11 кандидатів, по два голоси отримали 4 кандидати, а по три голоси отримали 4 кандидати.

Раніше ЦВК оголосила результати виборів за партійними списками.

Також нагадаємо, в ЦВК навали дату підбиття підсумків виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: