Зеленський проводить термінову нараду із силовиками

Читать на русском
Зеленський проводить нараду із силовиками через обстріл бойовиків, який відбувся 6 серпня в районі Павлополя на Донбасі, внаслідок якого загинули четверо українських військових

Президент України Володимир Зеленський проводить нараду із силовиками через обстріл бойовиків, який відбувся 6 серпня в районі Павлополя на Донбасі, внаслідок якого загинули четверо українських військових.

Як передає кореспондент УНІАН, нарада відбувається в Офісі президента України, пише «Слово і Діло».

МЗС Франції відповіло на вимогу ЗеленськогоУ Парижі заявили, що ситуація на сході України викликає постійну стурбованість французької влади.

На нараді, крім президента, присутні, зокрема, начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, представники ключових підрозділів ЗСУ, секретар РНБО Олександр Данилюк.

Як повідомлялося, 6 серпня, речник Міноборони поінформував, що з початку доби на Донбасі внаслідок обстрілів окупантів загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України.

Зеленський після обстрілу окупантів, внаслідок якого загинули чотири бійці ЗСУ на Донбасі, закликав лідерів «Нормандського формату» якомога швидше провести зустріч.

Нагадаємо, у районі проведення операції Об'єднаних сил в Донецькій і Луганській областях з 21 липня встановлено так зване «хлібне перемир'я».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: