Почалася зустріч Зеленського з Ердоганом в Анкарі

Читать на русском
Зеленського зустрічав Ердоган і почесна варта турецького президента. Лідери обох держав потиснули один одному руки і послухали гімни обох держав у виконанні почесної варти.

В Анкарі почалася зустріч президентів України і Туреччини Володимира Зеленського та Реджепа Тайіпа Ердогана.

Трансляція офіційної вітальної церемонії прибуття глави Української держави до президентського палацу лідера Туреччини відбувалася в соціальній мережі Facebook на сторінці Офісу президента України, пише «Слово і Діло».

Зокрема, Зеленського зустрічав Ердоган і почесна варта турецького президента. Лідери обох держав потиснули один одному руки і послухали гімни обох держав у виконанні почесної варти.

Візит Зеленського до Туреччини: чим допоможе ЕрдоганЗеленский у Туреччині проведе переговори з президентом Реджепом Таїпом Ердоганом та зі Вселенським патріархом Варфоломієм І.

Потім вони оглянули почесну варту і Зеленський привітався із членами турецького уряду. Потім почалися переговори за зачиненими дверима.

Як повідомлялося, Володимир Зеленський 7-8 серпня здійснить візит до Туреччини. В рамках візиту в Анкарі заплановані переговори з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом, а також зустріч із представниками української та кримськотатарської громад.

Пізніше у Ердогана повідомили, що він планує обговорювати з Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: