Кількість жертв стрілянини в Техасі збільшилася

Читать на русском
Потерпілий унаслідок стрілянини в техаському Ель-Пасо помер у лікарні, повідомив місцевий поліцейський департамент.

Потерпілий унаслідок стрілянини в техаському Ель-Пасо помер у лікарні.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив місцевий поліцейський департамент.

«З великим сумом повідомляємо, що кількість смертельних випадків збільшилася на один. Ще одна жертва померла сьогодні вранці в лікарні», - йдеться в повідомленні.

21-річний чоловік 3 серпня влаштував стрілянину в супермаркеті Walmart в Ель-Пасо, штат Техас. Раніше повідомлялося, що були вбиті 20 осіб і ще 26 людей отримали поранення.

Злочинець є вихідцем з міста, розташованого на кордоні з Мексикою, де проживає велика кількість латиноамериканців. ЗМІ повідомляли, що незадовго до атаки він написав маніфест, у якому виклав свої расистські погляди.

Нагадаємо, що в США за останні три дні сталася серія масових розстрілів у громадських місцях. Так, 3 серпня чоловік з автоматом АК-47 увійшов в супермаркет в Ель-Пасо і відкрив стрілянину. Тоді загинуло 20 людей.

На наступний день сталися стрілянини у ще двох містах. В Дейтоні загинули 10 осіб, ще 16 були поранені. А в Чикаго, штат Іллінойс, за останню добу сталося кілька випадків стрілянини у громадських місцях. Там загинуло щонайменше семеро людей й отримало поранення близько 50 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: